От Реал Мадрид са се свързали с агента на Жозе Моуриньо,

...
От Реал Мадрид са се свързали с агента на Жозе Моуриньо,
Коментари Харесай

Жозе Моуриньо пред завръщане в Реал Мадрид

От Реал Мадрид са се свързали с сътрудника на Жозе Моуриньо, с цел да преговорят за завръщане на португалеца на " Сантиаго Бернабеу ", твърди испанският " AS ".
 Магически Аякс детронира Реал Мадрид в Шампионската лига
Според изданието " белия балет " ще се разделят с сегашния ментор на отбора Сантяго Солари след кошмарното отпадане от 1/8-финалите на Шампионската лига от Аякс.

От Мадрид би трябвало да убедят Специалния, който има подозрения дали да поеме отговорността. Неговата връзка с играчите и с управлението карат Моуриньо да се замисли върху офертата.

Според огромна част от почитатели и анализатори, обаче, Специалния е точният човек, който може да се оправи с криазта в Реал. Освен отпадането от Шампионската лига, отборът е вън от играта и за Купата на Краля в Испания.

Като че ли купата в Ла Лига също е мираж, защото " белия балет " се намира на третото място в класирането и е на цели 12 точки от водача Барселона.

През лятото Хулен Лопетеги бе назначен за треньор, а за слаби резултати бе уволнен не след дълго. Мястото му зае Солари, който очевидно е покрай това да бъде изхвърлен от треньорския пост в отбора.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР